Servis & Popravke

Samsung J530F Galaxy J5 2017 je jedan od najpopularnijih i najprodavanijih telefona u 2017 i 2018 godini. Dobar razlog za popularnost ovog modela pored cene i karakteristika telefona je i Super AMOLED Displej koji korisniku pruža mogućnost prikazivanja video sadržaja kao i na dosta skupljim modelima. Naravno tu postoji i problem a to je da je ovaj ekran izuzetno tanak i lako lomljiv. Ekran je vrlo osetljiv i često se dešava da i pri malim padovima displej pukne.

U servisu mobilnih telefona Marvel moguće je vrlo brzo i povoljno zamenuti slomljeni displej, sama operacija servisa je dosta jednostavna. Veliki lager delova koje servis Marvel ima na stanju omogućava nam da zamenu ekrana rešimo u vrlo kratkom roku.

Displeje koje servis marvel ugrađuje u Samsung telefone su isključivo originalni i novi. Za Samsung J530F na tržištu postoje i zamenski ekrani koji su dosta lošeg kvaliteta i prikaz slike je neuporedivo lošiji, cena jeste nešto niža ali oko 10% to je neprihvatljiva kompenzacija za kvalitet koji pruža originalni ekran. Nedozvolite da vas namagaarče sa nekim OLED AAA, TFT , LED kopijama.

Leave a comment